Rogiers Aannemingen, ervaren familiebedrijf met een passie voor grondwerken

 

Welkom op de website van Rogiers Aannemingen, uw ervaren partner voor private & openbare werken :

Professioneel en gemotiveerd familiebedrijf

 

Ons familiebedrijf bekwaamt zich al twee generaties lang in professionele en uiterst kwaliteitsvolle werken. Als partner op vele werven van de overheid bouwen we samen aan een kwaliteitsvol wegen- en rioleringsnet in Vlaanderen en België. Rogiers Aannemingen dingt mee naar duurzame aanbestedingen vanuit de overheid en is houder van alle relevante en wettelijk vereiste attesten.

 

Zaakvoerder Rogiers Christoff nam het bedrijf over van zijn vader en stichter Ronny. Om de kwaliteit van alle werken te garanderen, gaat hij voortdurend mee aan de slag op de werf. Samen met zijn drie gemotiveerde medewerkers en een team van betrouwbare onderaannemers, brengt Rogiers Aannemingen elk project tot een goed einde.

Een goed geolied team voor vlotte werken

 

Omdat een goed geolied team u een vlot verloop van uw werken garandeert, organiseren we bij Rogiers Aannemingen een jaarlijkse teambuilding. Zo blijven we een perfect gesmeerde machine, die al uw grondwerken, rioleringswerken, bestratingswerken, wegenwerken en de aanleg van uw opritten en parkings feilloos tot een goed einde brengt.

 

Wilt u meer weten over onze diensten?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.